af Henrik Axelsen
Efter vi havde konstateret en hel del vand i balsatræet i vores overbygning, ville vi prøve, om vi kunne ændre placeringen af spil og aflaster, som i dette tilfælde var skyld i utæthederne. Det resulterede i denne konstruktion.

Vi byggede en form i MDF plader. Spartlede alle revner ud, malede den med top-coat, og voksede den med slipmiddel. Derefter malede vi gel-coaten og så begyndte vi støbearbejdet. Når man nu ikke er bådbygger, vil jeg sige, det er en rimelig krævende opgave, at få alle tingene til at passe sammen. Garagen er monteret med 6 stk 6mm gevindstænger, som går fra toppen af pladen og hele vejen igennem til kahytten, hvor der sidder et 30x 3 mm fladjern som modhold. ( Fejlen er, at man ikke kan få hånden ind under garagen).

Ideen er efter min mening rigtig god,  når man sejler kapsejlads, kan man have en såkaldt ”PITMAN” i kahytsnedgangen, som kan klare mange ting uden at være i vejen, i det ikke alt for store cockpit.