Hermed inviteres alle de bruunske både til Pinsetræf i nord, nærmere bestemt på Fur 22.24. maj 2021

Hvor vi vil mødes i hyggeligt samvær med afsæt i vores fælles passion. Om du har en Kaskelot, Grinde, Spækhugger eller et Marsvin er du hjertelig velkommen også selvom du bare gerne vil se bådene og kommer til med færgen, alle er velkomne til se og fag-nørde, komme med tips og tricks, udveksle erfaringer og gode ideer til vedligehold og optimering af disse fantastiske både.

Programmet til træffet er sparsomt sat op da der lægges op til at man slapper af og har tiden til selv at knytte kontakterne og nyde Øen og naturen.

Program Lørdag D 22/5 Skippermøde på grillpladsen Kl. 17 hvor der bydes velkommen og man fælles spiser medbragt mad/griller.

Søndag D 23/5 Minigolf turnering Kl. 13-16 Mixed hold tværs gennem bådene ung som gammel, mand som kvinde. Skipper turnering Fælles spisning (med fælles tilberedt mad?)kl. 18-? Virtuelt træf med øst og vest træffet (om teknikken vil).

Mandag D 24/5 Fælles morgenmad på grillpladsen kl. 09 Kl. 11 tages der afsked og der aftales evt. parade sejlads og fotografering forbi havnen.

 

Med venlig hilsen og vel mødt, Ole Illum Stachelhaus, damgade18@hotmail.com Grinde D152, Andante af Struer. S.U senest 1. Maj – med antal og gerne alder (barn, voksen).Det skyldes dels planlægning af aktiviteter og for at kunne dokumentere at alt går rigtigt for sig med hensyn til Covid-19 regler.